Home Aanbod & verwachting Collega's Vragen?

Vacature Timmerman

Marktconform salaris & uitstekende voorwaarden
Structurele functie
Volop ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
Uitdagende en grote bouwprojecten

Je bent een echte
vakman!

Samen met ontzettend leuke collega’s ga je hele mooie en uitdagende utiliteitsbouwprojecten maken, zoals bijvoorbeeld scholen, sporthallen en zorginstellingen. Naast afbouw- en/ of ruwbouwtimmerwerk zorg je ook voor bijvoorbeeld bekistingen, stelwerkzaamheden en eventueel maatvoering. Kortom, een leuke, afwisselende en uitdagende allround functie in de bouw.

Wat vragen we van jou

Afgeronde bouwkundige opleiding en ervaring in de (utiliteits) bouw.
Je bent een (allround) vakman of wilt dat graag worden.
Je bent zelfstandig en gedreven.
Je bent een fijne collega en werkt graag samen met anderen.
Je hebt voortdurend aandacht voor veiligheid voor jezelf en je collega’s.
Je vindt het een leuke uitdaging om samen grote utiliteitsbouwprojecten te maken.

Wat mag jij van ons verwachten

Technisch uitdagende projecten, fijne collega’s en prettige werksfeer.
Marktconform salaris & uitstekende voorwaarden.
Uitgebreide vergoedingen, (extra) toeslagen, pensioen en nog veel meer dat ontzettend goed geregeld is in de cao Bouw & Infra of via onze eigen (aanvullende) Mertens-regelingen.
Verlofdagen en roostervrije dagen conform cao Bouw & Infra.
Legendarische feestjes, borrels, barbecues en andere uitstapjes!
Nog veel meer… dat vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek!

Bouwen met plezier, in een modern familiebedrijf

Bij Mertens Bouwbedrijf houden we van bouwen. Al 140 jaar doen we niets anders. We kenmerken ons als een modern familiebedrijf, gebouwd op ervaring en traditie. Werken bij Mertens betekent ook: legendarische feestjes, borrels, barbecues en andere uitstapjes.

meer over Mertens

Alles nog eens
rustig doorlezen?

We mailen je de vacature en jij kunt hem
doorlezen wanneer het jou uitkomt!

Jouw weg naar deze baan

1

Jouw gegevens

Stuur je gegevens. Dit mag een CV zijn, maar kan ook alleen je telefoonnummer of e-mailadres zijn.

2

Kennismaking

Wij nemen contact met je op. Vaak eerst telefonisch en daarna een persoonlijke kennismaking.

3

Meeloopdag

Loop een dag mee met één van onze medewerkers en ervaar zelf met hoeveel plezier onze mensen werken.

4

Welkom bij Mertens!

We bespreken samen je contractvoorstel. Na ondertekening plannen we samen je startdatum en inwerkperiode.

Collega's aan het woord

Jeroen Mennen

Timmerman & Leermeester

Het werk als timmerman bij Mertens is voor mij genieten en zorgt iedere dag weer voor een lach op mijn gezicht. Waarom ik iedere dag zo’n lach op mijn gezicht heb? De opdrachten die wij mogen maken zijn uitdagend en plezierig. We worden op de proef gesteld om zelf met oplossingen te komen voor kleine en grotere opdrachten. Als timmerman ben je daarbij betrokken bij het hele proces. Van fundering tot de laatste deurklink. Een extra uitdaging zit voor mij in mijn extra functie als leermeester. Het is mooi om de leerlingen mee te nemen in het project. Dan sluit ik de dag weer af met die brede lach. En of dat ooit gaat vervelen, dat weet ik niet. Wat ik wel weet, is dat ik mij bij Mertens op mijn plek voel. Er is veel waardering voor het werk en aandacht voor een prettige werkomgeving. Veiligheid staat voorop. In het werk worden we voorzien van eigen accu-sets met de benodigde materialen. Daarbij wordt er op de bouw gezorgd voor voldoende materiaal, zodat je niet snel misgrijpt en kunt doen waar je goed in bent; bouwen!

Dirk van Veldhoven

Timmerman

Als timmerman bij Mertens Bouwbedrijf heb je een veelzijdige functie. Je werkt bijvoorbeeld in de ruwbouw, staalmontage of afwerking. Je werkt samen met een vaste collega aan allerlei verschillende uitdagende projecten. Van scholen tot theaters, van nieuwbouw tot renovatie. Er is veel variatie in het werk.

Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om jezelf te ontwikkelen. Op de bouw hangt altijd een gemoedelijke sfeer en voor een goed feestje zijn ze altijd in.

Mertens Bouwbedrijf hanteert goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vervoer in hun eigen busjes, goed materiaal en goede facilitaire voorzieningen. Wil jij ook gebruik maken van deze fijne arbeidsvoorwaarden en mijn nieuwe collega worden? Schrijf dan op deze vacature!

Deel deze vacature

Meer weten over deze vacature?
Mail, app of bel ons!

Antwoorden op
veel gestelde vragen

Waar bevinden zich de bouwplaatsen?

Mertens bouwt de projecten bij voorkeur zo dicht mogelijk rondom Weert. Op onze bedrijfswebsite www.mertens-weert.nl kun je verschillende projecten terug vinden.

Wat zijn mijn werkdagen en werktijden?

Bij Mertens werken we normaliter van 7:00u tot 15:30u op maandag t/m vrijdag. Dagelijks heb je minimaal 0,75 uur pauze. Ondanks dat je geen 8u/d werkt krijg je bij een fulltime dienstverband een contract voor 40 uur.

Zijn er mogelijkheden om parttime te werken?

Als jij minder dan 5 dagen per week wilt werken dan is dat zeker bespreekbaar.

Maak ik kans op een vaste baan?

Mertens wil zo veel mogelijk werknemers in dienst nemen met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. We vinden het belangrijk om samen aan onze organisatie te bouwen en in medewerkers te investeren.

Wanneer kan ik beginnen?

Dit spreken we samen goed af. We willen uiteraard dat alles vooraf goed is geregeld en duidelijk is. Ook vinden we het belangrijk dat jij voldoende tijd hebt om bij je eventuele huidige werkgever op een goede manier afscheid te nemen.

Welke diploma's heb ik nodig?

Je bent opgeleid timmerman. Maar wij vinden ervaring en inzet net zo belangrijk. Om op de bouwplaats te mogen werken heb je een VCA certificaat (minimaal basis) nodig. Als je deze niet hebt of hij is verlopen dan maken we daar samen afspraken over zodat je deze snel kunt halen.

Moet ik met mijn eigen auto rijden?

Mertens heeft eigen vervoer. In de meeste gevallen rijd je dus met 1 of meerdere collega’s samen naar de bouwplaats. De reistijd wordt vergoed conform cao. Mocht je vanwege omstandigheden toch een keer met eigen vervoer moeten komen dan wordt dit uitstekend vergoed conform cao.

Onze projecten

Met veel liefde en trots ontwerpen en maken we gebouwen waar honderden mensen tegelijk gebruik van maken.

meer over ons

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.